Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

Rising star Sandy Rendel reveals brick extension

  • 1 Comment

[FIRST LOOK + PLANS] Sandy Rendel Architects has completed the renovation and extension of a mid-terrace in west London

The lower ground floor of the terrace in Earls Court Gardens has been remodelled with the addition of a small rear infill to the side of an existing two-storey extension.

Constructed from reclaimed London stock brickwork the extension contains an open plan kitchen and dining room with glazed doors that open onto the garden.

The roof of the addition is overclad in a galvanised metal grating that is set flush to the rooflights to mask the appearance of the flat roof membrane when it is viewed from the house’s upper floors.

Project data

Architect Sandy Rendel Architects
Structural engineer Structure Workshop
Services engineer Mendick Waring
Contractor AJA Brothers

  • 1 Comment

Readers' comments (1)

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.