Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

Report this comment to a moderator

Please fill in the form below if you think a comment is unsuitable. Your comments will be sent to our moderator for review.
By submitting your information you agree to our Privacy & Cookie Policy.

Report comment to moderator

Required fields.

Headline

Gensler and Snøhetta reveal Portland House extension after Chipperfield axed

Comment

I think the idea is to stick the extension on the front and I mean "stuck". To my eyes the two do not "gel together" at all but then I am not an architect. My Dad worked in this building in the 1960s and early 1970s before I worked nearby in the late 1980s and 1990s in Palace Street. I cannot help thinking that this extension will simply make the wind tunnel effects one gets round this part of Victoria even worse.

Posted date

17 September, 2019

Posted time

2:20 pm

required
required
required
required