Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

Report this comment to a moderator

Please fill in the form below if you think a comment is unsuitable. Your comments will be sent to our moderator for review.
By submitting your information you agree to our Privacy & Cookie Policy.

Report comment to moderator

Required fields.

Headline

Barbican Art Gallery environmentally upgraded by RUFFarchitects

Comment

It would be helpful to understand what 'holes' were cut. As for impving circulation, sadly the barb hobbled that more or less permanently in the AHMM refurb brief by removing the lower portion of the CPB main staircase that originally ran in relaxed fashion down from the gallery through the library (both levels) and down to the waterside lobby.

Posted date

18 September, 2019

Posted time

2:09 pm

required
required
required
required