Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

Report this comment to a moderator

Please fill in the form below if you think a comment is unsuitable. Your comments will be sent to our moderator for review.
By submitting your information you agree to our Privacy & Cookie Policy.

Report comment to moderator

Required fields.

Headline

Child Graddon Lewis transforms primary school with GRC ‘vertical’ extension

Comment

Hello Robert, Just wanted to let you know that the school has an extensive external playground that occupies over 75% of the current school grounds. Our design didn't decrease this existing play space in any way or form - the key ambition was to expand the school within its existing building footprint. A raised terrace to the south - linking the reception year classrooms with an external flow space facility - actually allowed us to increase the total external playground space for the school and its pupils. Thanks, CGL

Posted date

26 July, 2019

Posted time

10:06 am

required
required
required
required