Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Report this comment to a moderator

Please fill in the form below if you think a comment is unsuitable. Your comments will be sent to our moderator for review.
By submitting your information you agree to our Privacy & Cookie Policy.

Report comment to moderator

Required fields.

Headline

TDO’s mixed-use scheme in north-east London approved

Comment

Walking away from the Parade alongside the new elevation it becomes a full storey height blank wall infilling the frame, and given that this seems just to ensure the privacy of residential yard or garden spaces it surely doesn't need to be this sort of full height infill that would be more appropriate to the scale of one of those faceless electricity substations that occasionally blot the urban streetscape.

Posted date

16 April, 2019

Posted time

9:36 am

required
required
required
required

Job of the week

AJ Jobs