Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

Report this comment to a moderator

Please fill in the form below if you think a comment is unsuitable. Your comments will be sent to our moderator for review.
By submitting your information you agree to our Privacy & Cookie Policy.

Report comment to moderator

Required fields.

Headline

LTS Architects refurbishes listed Boland House as Science Gallery London

Comment

WHERE ART AND SCIENCE COLLIDE' (image 6/15) - presumably designed to catch the eye, but isn't this new gallery more about collaboration than collision? Having said that, the 'carving out' of a large glazed opening (with strident graphics to hook the passer-by) and the sticking on of a new lift tower (with its tedious upended graphics) all to a listed building, is about as subtle as Heatherwick's butchering of the Coal Drops in the King's Cross railway lands. This is surely creating a hostage to fortune and anyone of the Scruton tendency will descend on it with squawks of joyous horror - just compare 1/15 with 5/15.

Posted date

16 November, 2018

Posted time

7:58 am

required
required
required
required