Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

Report this comment to a moderator

Please fill in the form below if you think a comment is unsuitable. Your comments will be sent to our moderator for review.
By submitting your information you agree to our Privacy & Cookie Policy.

Report comment to moderator

Required fields.

Headline

Gort Scott repurposes Waltham Forest court as temporary offices

Comment

'Temporary' for how long, I wonder? - and while cost-effective re-use is to be applauded, surely the exposed structural soffits & underslung services could have been spray painted matt black at minimal expense, to reduce their oppressive influence on the character of the spaces below? As it stands, it looks as if there's a message here about the dismal impact on local authorities of excessive austerity being imposed by central government.

Posted date

1 August, 2018

Posted time

3:42 pm

required
required
required
required