Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

Report this comment to a moderator

Please fill in the form below if you think a comment is unsuitable. Your comments will be sent to our moderator for review.
By submitting your information you agree to our Privacy & Cookie Policy.

Report comment to moderator

Required fields.

Headline

The V&A’s long-awaited Exhibition Road Quarter by Amanda Levete Architects opens

Comment

Obviously one needs to actually see it to comment properly. That said, the courtyard is hard to read in the pics thanks to the confused angles - Escher would have liked it. Ditto the stair, whose shape seems to nod to Libeskind anyway and whose colouring seems to show Jim Stirling is actually alive and well. Did this lack of orthogonal lines really have to arise automatically from the structure? The Aston Webb screen is the most concerning element though - why remove all the walls between the columns if you then have to close the resulting spaces up with glass doors? And the shrapnel marks seem to have been erased from the existing stone, which looks smooth on the image. Odd.

Posted date

28 June, 2017

Posted time

11:21 am

required
required
required
required