Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Report this comment to a moderator

Please fill in the form below if you think a comment is unsuitable. Your comments will be sent to our moderator for review.
By submitting your information you agree to our Privacy & Cookie Policy.

Report comment to moderator

Required fields.

Headline

Hugh Broughton gets the OK for Clifford’s Tower overhaul

Comment

It's easy to see why some people consider the proposals contentious - the new visitors' pavilion disrupts the setting of the stone walled keep, damaging its relationship with the clean regular grassed slope of the mound. If extra accommodation really is needed it should be at arm's length from the castle mound, not a chunky structure dug into the foot of it. Internally the new infill deck, support structure and stairs all detract from an appreciation of the ruin itself - and isn't the experience of climbing the internal stone stair and negotiating the relatively narrow perimeter walk around the wallhead all part of appreciating the character of the building - as well as admiring the view?

Posted date

1 November, 2016

Posted time

5:24 pm

required
required
required
required