Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

McChesney wins Preston pavilion comp

  • Comment
Ian McChesney, working in conjunction with landscape architect Fenella Griffin, has won the competition to design the new Avenham Park Pavilion in Preston, Lancashire.

The winning project scheme was chosen from a shortlist that included Design Engine Architects, Niall McLaughlin Architects, Space Craft Architects and Studio Egret West.

Veronica Afrin, executive member for regeneration, community and leisure and Preston City Council, said she was delighted with the winning project.

'The new pavilion is an important part of the multimillion-pound scheme to restore Avenham Park,' she said. 'The bold design was clearly the most popular choice and will be a stunning centrepiece in the park.

Funding for the design competition and development work for the pavilion has been provided by the AvenCentral Regeneration Partnership (SRB), the Heritage Lottery Fund and Preston City Council.

by Ed Dorrell

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.