Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

AHR completes £1.8m Network Rail HQ refurb

  • Comment

[FIRST LOOK + PROJECT DATA] AHR has completed this £1.8 million refurbishment of Network Rail’s headquarters in Glasgow

The Aedas offshoot’s scheme involved the recongfiguration and fit-out of an existing 1980s office block on Vincent Street

The 3,960m² project includes large open plan offices, meeting rooms, break-out spaces and a deli bar.

Lynn Amabile, architect at AHR, said: ‘The strong design concept created for the project, ‘Earth Strata’, has allowed for a unique yet harmonious design to each floor, aiding the orientation of users throughout the building, while creating a contemporary workplace with a number of feature breakout areas.

‘These areas, along with the office as a whole, have been very well received by the staff at Network Rail, who settled into their new space effortlessly.’

Project data

Location Glasgow, Scotland
Type of project office
Architect AHR
M&E engineer Capita
Project manager Sweett Group
Quantity surveyor Sweett Group
Contractor ISG
Graphic design Clinic
Budget £1.8 million
Gross internal floor area 3,960m²

 

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.