Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

HOUSE REFURBISHMENT, HOLLOWAY, NORTH LONDON

  • Comment

Architect: Evonort
www.evonort.co.uk
Cost: £164,000

This project was in a Victorian terraced house on a sloping site in the Whitehall Park Conservation Area. The kitchen was completely refurbished and a side-infill extension created to provide a split-level dining room open to the new kitchen. Excavating below the main house provided an additional reception room, accessed via the new dining room/kitchen area. The main idea for the project was to create a flowing space, allowing for views through from the garden to the front lightwell. Daylight is brought into the new living space through this lightwell, and the fully glazed roof over the dining area ensures the kitchen is flooded with natural light.


  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.