Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

WICKHAM AND ASSOCIATES IN PARTNERSHIP WITH VAN EYCK AND PARTNERS

  • Comment

This mixed-use town centre redevelopment in the east of the Netherlands includes 14 flats, a bank and retail space creating a new public square for the town hall. The aim has been to provide a configuration of publicly accessible spaces and routes which sustain, extend and improve the existing pattern of streets, passages and small squares which surrounds the town hall. The £1 million project is being carried out for client MABwith Dewhurst Macfarlane in association with ABT as the structural engineer, and Sweegers en de Bruijn as the services engineer.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.

Related Jobs