Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

White Arkitekter’s Southend Pier scheme craned into place

  • Comment

A prefabricated, 170-tonne section of White Arkitekter’s competition-winning scheme for Southend has been lifted into place

The Swedish practice is working with London’s Sprunt Architects on the 350m² structure, which will be clad with an external skin ahead of a planned opening this summer.

The studio beat 74 entries to win the competition for the scheme back in September 2009.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.