Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Wandle Housing Association PRP Architects in association with pain + phillips

The curved roof of the new first-floor extension runs beyond the walls of the single-storey office to create more space and rises to overhang the parapet wall of the two-storey office, incorporating a row of clerestory rooflights. It is clad with pre-patinated zinc with standing seams.The west gable wall is clad with prepatinated zinc in diamondshaped 'fish-scale'panels.The south elevation is glazed and set back from the parapet to create a terrace, protected by a glazed balustrade.

Already a subscriber? Login here or activate your digital account