Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Visitor centre fit for a king

Timber frame and softwood cladding have been used on the new visitor centre at Sutton Hoo in Suffolk, the burial ground of the seventh-century kings of East Anglia. Architect van Heyningen and Haward designed the two buildings, one to house the exhibition and audio-visual theatre and the other as a reception area with cafe, kitchens and shop. The exhibition contains the reconstruction of a burial ship, a treasury room where some of the original finds are on display, and a film viewing ...

Already a subscriber? Login here or activate your digital account