Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

The Sackler Crossing by John Pawson

  • Comment
Royal Botanic Gardens, Kew, London
The Sackler Crossing plots a serpentine path, its deck set the minimum possible distance from the lake's surface, allowing visitors to feel they are literally taking a walk across the water. this sense is enhanced by glimpsed views between the deck treads and by the near invisibility of the supporting structure. the spare material palette of granite and bronze reinforces the elemental character of the design.
  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.