Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

SUTTON HOO GETS THE NOD

  • Comment
NEWS

Van Heyningen and Haward has won planning permission for its Sutton Hoo Visitors Centre in Suffolk. The scheme for the archaeologically rich, National Trustowned Viking burial site consists of one timber-framed building with zinc roofs, housing an exhibition and another for a visitor reception, restaurant, shop and toilets. The team includes Livingston Eyre Landscape Architects. It should be complete next October.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.