Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

STEDMAN BLOWER PARTNERSHIP

  • Comment
SMALL PROJECTS

This refurbishment of a Grade II-listed brick-and-tile barn in Farnham, Surrey, is the first part of a two-phase scheme. Eighty per cent of the barn is given over to a large reception area, ensuring that the open plan makes the most of the 4.5m internal roof height and shows off the roof beams. The curved wall round the dining room, with a study/bedroom in the mezzanine in the attic space, is the major feature of the house. The wall is not full-height so that the gallery is open over the kitchen and passes through one of the main beams. Rooflights throw sunlight around this curved wall which is given added grace by the simple geometry of the bare plaster walls, oak beams and wood floor. The contractor was Myles Hoyle and the contract sum was £40,000.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.