Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Spaceworks

  • Comment
focus showcase

Seven bespoke workstations have been created from two existing shop units by interior specialist Spaceworks, to provide a customer one-stop shop for the London Borough of Waltham Forest. Legno timber partitioning in steam beech from Avanti Systems was installed to create internal walls, with Salare full-height single-and double-glazing. Full-height timber doors add a warm, stylish feel to the space.

FOCUS ENQUIRY NO. 927

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.