Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Space Group completes south London mixed-use scheme

  • Comment

Space Group Architects has completed this 400m² mixed-use scheme in Vauxhall Bridge Road, London

Clad in a textured basalt lava stone, the project features a top floor apartment, sat above offices and two floors of retail. The block near Victoria Station replaces a ‘desolate’ building.

space_group_126_REAR_ELEVATION

rear elevation

 

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.