Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Royal Victoria Square

  • Comment

A new public space, the Royal Victoria Square, has opened beside the former Royal Dock in the London Borough of Newham. EDAWwas lead consultant for the £3.5 million development, in conjunction with Patel Taylor Architects and engineer Aspen Burrow Crocker. Features include two elongated canopies cantilevered from black precast-concrete fins, a sunken central lawn and computer-controlled fountains lit by fibre optics.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.