Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

RIDIAJ ENQUIRY No: 201

  • Comment
products

ridi was commissioned by Sutton, Griffin and Morgan architects and designers to supply a wide variety of luminaires to create a strong identity for for the refurbishment of its offices in the Long Barn near Newbury. In the main, high-ceilinged part of the building, indirect-beam luminaires are coupled together and suspended in parallel, to provide glare-free linear over the length of the barn. Wall uplighters were used in the meeting rooms and directors' offices, and recessed downlighters create a different emphasis in admin rooms and corridors where the ceiling height is lower.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.