Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Richard Hywel Evans

  • Comment

Richard Hywel Evans Architecture & Design has applied for planning permission for this £11 million residential project in the Royal Docks area of Newham, east London. The scheme reuses three existing brick warehouse shells to provide 130 one- and twobedroom units over 7,900m 2.Asteel frame sits inside each of the existing warehouse shells, to form five storeys of apartments, with glass-clad facades providing views onto an internal landscaped garden.The roofs are glass with solar blinds.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.