Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Richard Hywel Evans Architecture & Design, Call Centre, Swindon

  • Comment
Commended

Cellular Operations' new call centre has been dubbed 'the happiest place to work in Britain', a landmark building designed to offer excellent working conditions with optimum temperatures and natural light.

Aluminium features heavily throughout the three-storey structure. The north-facing, brightly lit glass atrium space is used by staff for relaxing in. The double-curvature glass is supported from the tubular beams by large, specially cast, aluminium 'arms'.

Light is reflected into this space by remote perforated aluminium reflectors incorporating adjustable-focus mirrors, and specially designed motorised aluminium trolleys dispense refreshments.

The interior is choreographed as a series of visual entertainments. There are even themed WCs, including a room of rivetted aluminium sheet.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.