Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Residential development, Whitechurch Lane, E1

  • Comment

This project was begun under another practice. When Squire and Partners came on board, the practice was faced with the task of adapting a scheme with an existing planning consent - on which construction was about to begin.

A total of 85 flats, including a number of maisonettes, is provided in two blocks. The budget was far from extravagant, so simple and durable materials, render and engineering brick along with metal and timber screening, are used. On the southfacing elevation - facing an area of car parking - glazed panels, which are dramatically lit by night, provide an element of visual interest. The spacious top-floor apartments are clearly expressed as glazed pavilions.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.

Related Jobs