Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

NORTH GREENWICH TRANSPORT INTERCHANGE

  • Comment
company focus: hoogovens

Part of the Jubilee Line Extension, the interchange was commissioned by London Underground as a ground-level centrepiece for its new North Greenwich Tube Station. The designer, Sir Norman Foster & Partners, specified kal-zipregistered for the stunning aerofoil-shaped roof because it demanded a roofing material that could withstand the degrees of bending required during installation and at the same time offer the flexibility needed for the curved design of the building. 6300m2 of 0.9mm gauge natural stucco finish kal-zipregistered, curved on site, was able to meet the challenge of the roof's complex geometry, which curves both from front to back as well as from the middle to both sides.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.