Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Niall McLaughlin

  • Comment
news

Niall McLaughlin Architect has won planning permission for this competition-winning design for a new bandstand for the terrace at the De La Warr Pavilion in Bexhill. It features a carbon fibre shell derived from acoustic modelling of sound on the terrace on a lightweight steel frame. It is designed to be movablefor different performances and weather. The scheme will be completed during the summer.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.