Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

news

Plymouth-based practice the Humane Architecture Workshop has won the competition to design a new £750,000 country house in its own grounds in Lancashire. The winning entry (above) features a swimming pool and private courtyards and will use local materials including stone for all the principal walls, Welsh slate on the roof and local stone or timber floors. Philip Lees and Associates and Quartet Architects were highly commended in the competition.

Already a subscriber? Login here or activate your digital account