Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We use cookies to personalise your experience; learn more in our Privacy and Cookie Policy. You can opt out of some cookies by adjusting your browser settings; see the cookie policy for details. By using this site, you agree to our use of cookies.

MUSEUM 'NIEUW LAND POLDER', LELYSTAD, HOLLAND

  • Comment
company focus: hoogovens

This museum is comprised of a 60m-long tube on a dyke-shaped substructure, to represent the difference in height between land and water. Aluminium- profiled sheets were used for both the wall of the substructure and the outside of the tube.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.

Related Jobs

Discover architecture career opportunities. Search and apply online for your dream job.
Find out more