Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

MURPHY TO EXTEND CLINIC

  • Comment

Richard Murphy Architects has won planning permission to extend one of its award winning designs, Maggie's Centre Cancer Care Clinic in Edinburgh. The red steel frame with glass blocks and Douglas fir will house a consulting room, two large meeting rooms and an office. The original design, a 1996 conversion of a stable block, won an riba Scotland Award and the Edinburgh Architectural Association award for conservation.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.