Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Munkenbeck + Marshall Architects

  • Comment

Munkenbeck + Marshall Architects has just won planning consent from Harrow council for this £3million house in Stanmore, north west London. The kitchen and other services are located in a slate oval which protrudes out of the house to form an exterior wall.

A curved roof will be of timber construction and metal clad.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.

Related Jobs