Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

METAL UK

  • Comment
AJ ENQUIRY No: 205

In just five weeks - from commission to completion - Metal UK has turned an art gallery-inspired vision into a reality behind a traditional family home in Grafton Square, south-west London. Where there used to be an old wooden-framed conservatory, there now stands an elegant glass enclosure rising to embrace the first floor with almost no visible support.

Made from a five-layer sandwich of 12mm toughened and 2mm laminated glass, two vertical and two sloping beams are the key to the success of the design, providing a high degree of unobtrusive strength.

A soffit box at the roof joint supports the main roof members.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.

Related Jobs

AJ Jobs