Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

MATTHEW PRIESTMAN ARCHITECTS

  • Comment
SMALL PROJECTS

A former garment workshop in East London has been transformed into a private interior/exterior living space. At ground-floor level a glazed screen separates the newly surfaced yard from the interior kitchen/living/dining space. A new stair rises along the light-soaked rear gallery to a bathing area on the open landing. At first-floor level, sleeping and bathing areas (with a sliding timber screen and shutters for privacy) are designed around a central storage partition. A new, partially transparent mezzanine sleeping platform bridges the horizontal division between bed and bath. Finishes are in inexpensive materials such as richly grained Latvian birch plywood and black Cumbrian slate. The structural engineer was Harris & Sutherland, and the main contractor was L J Slater/Ken Robbins, with subcontractor Jeff Bell Cast Glass. The cost was £55,000.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.

Related Jobs

AJ Jobs