Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

London Underground station

Acanthus Lawrence & Wrightson Architects has unveiled its competition- winning design for a virtually new London Underground station at Hounslow East on the Piccadilly line. The scheme - which includes a new ticket hall, interchange passageway, stairs and lifts - is based on a timber diagrid deck. Diagonal ribs are supported on structural 'trees' rising from street level, and the roof is clad in green patinated copper shingles. The building has a transparent elevation to the main road. ...

Already a subscriber? Login here or activate your digital account