Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Levolux

  • Comment
focus showcase

Levolux' blinds, awnings and solar shading have helped to create a comfortable working environment at Vodafone's new headquarters in Newbury. The design optimises the use of natural light, and Levolux worked with Fletcher Priest Architects to counteract glare and solar heat gain. The 400mm-wide extruded aluminium aerofoil fins and glass and timber louvres add to the clean, modern look.

FOCUS ENQUIRY NO. 932

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.