Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Levolux

  • Comment

Levolux has designed a bespoke brise-soleil for glazed facades at the new 24,500m 2 CSCheadquarters at Aldershot, Hampshire.

Each section of brise-soleil is created by a frame formed by the horizontal side-arms projecting from the brackets and by the tubes that run between them at the front and back. The louvre blades appear to float within this frame but are supported by thin rods that pass through them.

FOCUS ENQUIRY NO. 933

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.

Related Jobs