Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

LEVOLUX

  • Comment
AJ ENQUIRY No: 205

Levolux has designed, manufactured and installed a practical and visually effective brise soleil system at a new mail centre in Plymouth.

The principal sunshading system is on the front, 100m long, west elevation. The polyester powdercoating metallic finish co-ordinates with the building's graphite grey glazing and curtain walling. The two-storey building has a roof overhang of more than 1m which provides shading from the sun.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.