Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Letters

Criticism of Coventry visitor centre rebutted I was very surprised by Tom La Dell's criticism of the landscape design which provides the setting for our visitor centre in the Coventry. The scheme by Robert Rummey Associates works really well. The creation of the cloister, at 20m 2, produces an intense yet serene space directly relating to the ground floor of the building, as a visit to the site will surely show.

Already a subscriber? Login here or activate your digital account