Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Kajima

  • Comment
News

Kajima went for a single-storey linear clubhouse with service areas set beneath the ground and grassed above. The south-facing members' zone was covered by a swooping precast-concrete, zinc-finished roof with glazed walls facing the golf course. A three-storey dormy house was set within the wood. The panel thought it was an attractive yet simple concept, well considered in terms of internal spaces, structure and environmental impact on the park.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.