Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

'it's wonderful to see a building that you could never have imagined'

Block Architecture was approached by the Magasin 3 Gallery to produce a conceptual design for the refurbishment of its annex gallery in Djurgardsbrunn Park in Stockholm. The proposal is to line the outside of the building with a fence of 4m-high timber posts that are mirrored on one side. The posts can be rotated so that the entire building reflects - and disappears into - the surrounding parkland.

Already a subscriber? Login here or activate your digital account