Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

INTERIORS: WC SPECIAL

  • Comment

COURT OF HUMAN RIGHTS, STRASBOURG

The wcs at the Court of Human Rights in Strasbourg, designed by the Richard Rogers Partnership with French architect Atelier d'Architecture et d'Urbanisme C Bucher, reveal a more bunkered approach than that of Foster's window- on-the-world wc (see below) at the Commerzbank. This effect is reinforced by the fairfaced concrete walls. The floor finish is non-slip ceramic tiles; mirrors are mounted on stainless-steel supports set 30mm away from the wall. Wash basins, originally designed to be inset, have been specially glazed on both sides. The taps operate on an infra-red signal.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.