Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Healthy outlook

  • Comment

Environmental company Colt has provided a controllable glass louvre system as a key part of the appearance and functioning of the Suva Rehabilitation Hospital in the Swiss canton of Valais.

Designed by Renzo Piano, the building has to cope with large diurnal temperature variations while offering views of the surrounding mountains. The tinted louvre system covers 3,400m 2and responds automatically to changes in the weather.

ENQUIRY NO 1002

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.

Related Jobs

AJ Jobs