Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

GO-AHEAD FOR RECITAL HALL

Walters and Cohen has gained planning consent for its design for a recital hall commissioned by music academy the Yehudi Menuhin School. The two-storey building, in Stoke d'Abernon, Surrey, is integrated into the landscape and encloses a grassed amphitheatre. The practice won a competition for the building in March 2000, and a planning application was submitted last December. The building is to be sited on Metropolitan Green. The practice has also won a competition to design a new National ...

Already a subscriber? Login here or activate your digital account