Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

GHM Rock Townsend

GHM Rock Townsend has completed a project to transform a former postal sorting office in Southwark, south-east London into a 13,000m 2office scheme for J Sainsbury. The picture shows a view of the atrium from its new roof, made of ETFE over a tubular steel roof structure. It includes two glass viewing shafts which allow light into the basement dining areas.

Already a subscriber? Login here or activate your digital account