Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Fagerhult

  • Comment
FOCUS SHOWCASE

The project to modernise the reception of the refurbished Diageo head office in London, originally built in the 1930s, involved creating a new lighting scheme using crisp, white Isola luminaires from Fagerhult Lighting. Resembling a halo of white light, they provided the right aesthetic, suspended to provide uplighting in the middle of reception and adjoining corridors.

FOCUS ENQUIRY NO. 938

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.