Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Eger to go higher

A lightweight glulam structure has allowed Eger Architects to extend upwards an old button factory in Camberwell, south London, so that it can perch a second floor of living space on top of its new offices. Circular glulam columns rise from the position of the steel columns below, which support the curved glulam beams. This helps avoid the need for any strengthening to the original structure or improvements to the foundations. The glulam columns are hollow, made up of long wedges of ...

Already a subscriber? Login here or activate your digital account