Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

Douglas Forrest

  • Comment

Douglas Forrest Architects' artist's studio and home nestles beside the River Tay in Perthshire. Faced with the client's request for a private studio space with no openings but lots of natural light, the architect divided the building into a south studio block with two large glazed rooflight cubes and walls of translucent Kalwall, with an adjoining smaller accommodation block to the north. The accommodation area, which includes a bedroom, kitchen and small pottery, has walls of bright-blue render alternating with glazed openings in an aluminium framing system. An American oak entrance panel opens on to a timber deck.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.