Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

DE RIJKE MARSH MORGAN

  • Comment
SMALL PROJECTS

The perennial problem of how to modify and live in the nineteenth-century terraced house in this century and the next continues to concern architects and clients. This project for a film director and his family developed out of the need for flexibility, daylight and the desire to entertain. The existing fabric was edited down to the essential structure and then reconfigured to maximise space, light and views. The ground-floor sequence of connected spaces links a strong sight line right through the house. Upstairs, a series of rooms anticipates a rotational use, with the exception of the 'hotel'-style principal bedroom with freestanding glass shower, focused on the trees outside.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.

Related Jobs

AJ Jobs