Unsupported browser

For a better experience please update your browser to its latest version.

Your browser appears to have cookies disabled. For the best experience of this website, please enable cookies in your browser

We'll assume we have your consent to use cookies, for example so you won't need to log in each time you visit our site.
Learn more

David Morley Architects

  • Comment
news

David Morley Architects has completed this secure mental-health unit for Bedfordshire and Luton Community Trust, comprising a series of intersecting linear blocks with a central double-loaded corridor. The simple building form keeps within the tight budget of £1000/m2 and precludes opportunities to climb onto the roofs. Brickwork and timber cladding are used on the long elevations to identify, respectively, secure patient areas and forecourt and public areas. The multi-purpose hall is distinguishable by its barrel-vaulted roof.

  • Comment

Have your say

You must sign in to make a comment

Please remember that the submission of any material is governed by our Terms and Conditions and by submitting material you confirm your agreement to these Terms and Conditions.

Links may be included in your comments but HTML is not permitted.